Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Katie
Pridružen/-a: 15.03. 2010, 15:46 Prispevkov: 181
|
Objavljeno: 19 Jun 2010 16:50 Naslov sporočila: |
|
|
...
Nazadnje urejal/a Katie 07 Jan 2013 01:30; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
|
marenka
Pridružen/-a: 15.05. 2010, 13:04 Prispevkov: 116
|
Objavljeno: 19 Jun 2010 17:23 Naslov sporočila: |
|
|
Sem mislila zaradi količine joda, tudi morska nejodirana ga ima, pa ne vem ali je problematičen le tisti, ki ga dodajajo ali jod sam.
Drugače, jaz zmeljem grobo morsko v mlinčku za poper in pride čisto drobna. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Katie
Pridružen/-a: 15.03. 2010, 15:46 Prispevkov: 181
|
Objavljeno: 19 Jun 2010 17:36 Naslov sporočila: |
|
|
...
Nazadnje urejal/a Katie 07 Jan 2013 01:29; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
|
marenka
Pridružen/-a: 15.05. 2010, 13:04 Prispevkov: 116
|
Objavljeno: 19 Jun 2010 22:33 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, in ko preideš na grobo mleto sol, preden se navadiš, vse preveč soliš. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Grebza
Pridružen/-a: 05.03. 2010, 11:31 Prispevkov: 29
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
sstane
Pridružen/-a: 23.10. 2010, 13:21 Prispevkov: 8
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
sstane
Pridružen/-a: 23.10. 2010, 13:21 Prispevkov: 8
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
|