Metuljčica - naša klepetalnica Seznam forumov Metuljčica - naša klepetalnica
Medsebojni pogovori bolnikov in svojcev
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




SREČNO V NOVO LETO 2009

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Metuljčica - naša klepetalnica Seznam forumov -> Aktivnosti društva
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
pionirka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 03.06. 2008, 17:14
Prispevkov: 27
Kraj: novo mesto

PrispevekObjavljeno: 04 Jan 2009 18:07    Naslov sporočila: SREČNO V NOVO LETO 2009 Odgovori s citatom

Spoštovane Metuljčice in Metuljčki!

Novo leto je nezadržno začelo svoj pohod in mi z njim. Še sreča, da smo vse bolezni, razočaranja in trpljenja pustili v starem. Na nas pa čakajo nova pričakovanja in izzivi. Ob koncu leta je tudi v našem društvu prišlo do sprememb, ki jih je Nevenka nakazala že v januarju ob občnem zboru. Kljub prepričevanju, naj ostane predsednica, se je odločila, da to prepusti drugim. Na zadnji seji izvršnega odbora so me potrdili za predsednico.

Pred petimi leti se tudi sama zbolela za papilarnim karcinomom ščitnice. Ščitnico so mi odstranili, bila sem obsevana z radio jodom, ki mu je sledilo ugotavljanje pravilne količine hormonov, tako da problematiko ščitnice poznam na lastni koži. Od junija 2007 vodim skupino za samopomoč v Novem mestu. V tem času smo si članice skupine postale med sabo pomočnice, svetovalke in predvsem prijateljice.

Zelo lepo je pogledati fotografijo ustanoviteljic. Žal mi pa je, da se nekako ne poznamo med seboj in da niso bolj prisotne v sedanjem delu društva. Menim, da bi bilo še bolj lepo pogledati sliko vseh članic društva, ki jih je že 145. Upam, da bo prva priložnost že ob občnem zboru v letu 2009.

Na občnem zboru januarja lani smo sprejele program dela društva. Za njegovo uresničevanje potre­bujemo čim več aktivnih članic/članov. Forum je le ena od oblik dela društva, kjer sicer dobimo veliko informacij, toda pristni osebni stik in osebno izmenjavanje izkušenj se mi zdi še bolj pomembno, zato si kot predsednica želim čim več organiziranih skupin po posameznih krajih. Metuljčice, ki kljub bolezni premorete še toliko moči, da bi lahko sodelovale pri delu skupin, se oglasite. Zelo bi vam bila hvaležna, obljubim pa vam tudi polno pomoč. V okviru posameznih skupin bi lažje in hitreje uresničevale cilje, ki smo si jih zadale.

V letu 2009 vam želim predvsem zdravja in medsebojnega razumevanja. Kekec je bil najbolj srečen človek, ker je srečo nosil v svojem srcu.

Lepo pozdravljeni
Janja
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Metuljčica - naša klepetalnica Seznam forumov -> Aktivnosti društva
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.